Am dat START la webinarii

webm-burcash

 Miercuri, 4 Decembrie, de la ora 19:00, va avea loc primul webinar marca Copil Prosper, avand titlul: Fii TU cel mai bun model pentru copiii tai!

Acest webinar va este oferit gratuit din partea a doua persoane cu expertiza atat din zona educatiei financiare cat si a comunicarii nonverbale: Eusebiu Burcas si Dr. Mihaela Stroe.

Eusebiu Burcas este fondatorul Burcash – Managementul banilor, primul program independent de educatie financiara din Romania. Misiunea lui este aceea de a invata romanii sa-si gestioneze eficient banii si sa vanda eficient. Eusebiu considera ca abilitatile necesare pentru a atinge aceste performante se dezvolta inca din fradega pruncie, motiv pentru care este cofondator al proiectului Copil Prosper, proiect care isi propune sa sporeasca calitatea educatiei financiare pe care o primesc copiii.

Dr. Mihaela Stroe este doctor in sociologie, expert in comunicare nonverbala, reprezentantul pentru Romania si Europa al lui Joe Navarro, fondatorul diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, business coach, speaker motivational si antreprenor.
Mihaela este pasionata de voluntariat si activeaza in doua ONG-uri: Junior Chamber International Romania (unde a detinut functia de Presedinte National pentru anul 2011) si SOS Satele Copiilor.

Click pe link-ul de mai jos si rezerva-ti un loc acum:

INSCRIE-TE LA WEBINAR

In acest webinar vei invata:

  •  Cum sa devii cel mai bun model pentru copiii tai
  •  Cum sa transmiti corect mesajele legate despre bani celor mici, in locul mesajelor eronate cu care esti programat din copilarie.
  •  Cum poti castiga lupta cu influenta pe care o are mass-media si anturajul in viata copilului tau
  •   De la ce varsta este bine sa incepi discutia despre bani cu copiii si DE CE?

….. dar asta nu e tot…..

Rezerva-ti un loc acum in limita locurilor disponibile:

INSCRIE-TE LA WEBINAR

Programul webinarului este:

> In primele 5 minute ne cunoastem cu speakerii si ne salutam.

> In urmatoarele 30 de minute speakerii nostri iti vor arata cum sa devii cel mai bun model pentru copiii tai.

> Cine a spus ca doar copiii primesc teme de casa? Ti-am pregatit si tie o sarcina pe care daca o vei respecta, vei influenta in bine viata copiilor tai.

> In ultimele 10 minute vei primi raspuns la intrebarile tale, iar in incheiere vei avea parte de o poveste inspirationala.

Iti multumesc si ne vedem miercuri la ora 19:00!

PS: Linkul webinarului il vei primi ulterior si devine activ incepand ora 17:50.

Copil Prosper
Educatie financiara pentru copii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.