“O picătură de sânge în plus, o şansă în plus!”

pmpsm1pmpsm2pmpsm3 pmpsm4 pmpsm5 pmpsm6
Partidul Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare a demarat vineri, 29 noiembrie două acţiuni, una de popularizare a formaţiunii politice iar a doua cu privire la o acţiune de donare de sânge ce se va desfăşura miercuri, 4 decembrie la Centrul de Transfuzii Sanguine din Satu Mare. În continuare vă prezentăm comunicatul de preză remis redacţiei noastre de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Satu Mare, dr. Laura Bota, respectiv de preşedintele Organizaţiei Municipale a PMP Satu Mare, Aurelian Vâneaţă.

“Ieri (29 noiembrie) seara, începând cu ora 17.30, Organizaţia Municipală a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare a desfăşurat împreună cu membrii din celelalte birouri de conducere, simultan, două ample acţiuni, efectuate într-unul din cele mai aglomerate locuri din Satu Mare.
– am distribuit cetăţenilor foi volante de promovare a Partidului Mişcarea Populară prin care i-am chemat alături de noi, să schimbăm faţa acestei ţări;
– am demarat acţiunea: “O picătură de sânge în plus, o şansă în plus!”, prin distribuirea de foi volante în care le-am solicitat sprijinul să vină alături de noi, pe 4 decembrie 2013, să donăm sânge semenilor noştri aflaţi în suferinţă.
În cadrul celei de a doua acţiuni, ne vom prezenta la data de mai sus, la Centrul Judeţean de Transfuzii, pentru a dona sânge, pe bază de voluntariat, membrii activi şi din conducerea PMP.
Am hotărât, de comun acord, ca toţi membrii din conducerea PMP care au donat sânge, să donăm tichetele de masă primite conform legii, unor copii cu starea materială redusă, din dorinţa ca Sfântul Nicolae să le facă şi lor o surpriză.
Cu această ocazie facem apel şi la alţi doritori de a face bine, să vină alături de noi la data de 4 decembrie, pentru a da o şansă în plus celor care aşteaptă cu speranţă, picăturile de sânge.

Aurelian VÎNEAŢĂ, preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Mişcarea Populară Satu Mare
Dr. Laura BOTA, Secretar Regional PMP, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Satu Mare”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.