Tractor furat din Italia, descoperit la Ardud

tractor

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din Maramureș și altul din Satu Mare după ce la acesta din urmă au descoperit un tractor ce figurează ca fiind furat din Italia.

Oamenii legii sătmăreni au ridicat luni, 26 noiembrie, de la domiciliul lui Cristian V., 31 de ani, din Ardud, un tractor marca John Deere. Utilajul avea seria de șasiu polizată în totalitate, astfel încât identitatea tractorului să nu poată fi stabilită.

Sătmăreanul a declarat că a cumpărat tractorul contra sumei de 8.000 euro de la Vasile C., 38 de ani, din județul Maramureș. Totodată, acesta le-a spus polițiștilor de frontieră că la momentul respectiv a fost întocmită o factură pentru tranzacția amintită, dar nu o mai găsește. Polițiștii de frontieră au efectuat verificări și au constatat că utilajul figurează ca fiind furat din Italia, din noiembrie 2007.

Acum, Cristian V. este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale, iar Vasile C. pentru tăinuire la furt. Utilajul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.