„Fii şi tu Moş Crăciun”

crucea-rosie
Societatea Naţională de Cruce Roşie, filiala Satu Mare derulează şi în acest an campania „Fii şi tu Moş Crăciun”. Detalii cu privire la acţiunea ce se va desfăşura în perioada 1-18 decembrie, au fost oferite de către directorul Crucii Roşii Satu Mare, Rodica Borlan şi de preotul de la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” Cristian Boloş, în cadrul unei de presă desfăşurate azi, 27 noiembrie.
Beneficiarii acestei campanii vor fi 20 de familii cu mulţi copii, 100 de elevi cu rezultate bune la învăţătură dar cu probleme sociale deosebite şi 22 de micuţi de la casele de copii din Oar şi Borleşti. Campania se derulează în perioada 1-18 noiembrie iar donaţii se vor putea face la sediul Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” de pe Bulevardul „Vasile Lucaciu” nr. 1, la sediul Crucii Roşii Satu Mare de pe strada Vlad Ţepeş nr. 3 şi la magazinul Penny Market unde vor fi amenajate spaţii speciale în acest sens.
Copiii îşi vor primi cadourile în data de 20 decembrie, la ora 14.00 la sediul Crucii Roşii din Satu Mare, iar în data de 21 decembrie cei de la Casele de copii din Borleşti (ora 11.00) şi Oar (ora 14.00).
În cadrul campaniei se vor putea dona haine, dulciuri, fructe, rechizite, cosmetice, alimente de bază sau orice aliment neperisabil ambalat, dar şi bani.
Acestei acţiuni i se alătură şi voluntarii Crucii Roşii de la Şcoala „Grigore Moisil” care în data de 8, respectiv 15 decembrie vor oferi la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” spectacole de mulţumire celor care au făcut donaţii în cadrul acestei campanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.