Miting de protest împotriva bugetului, organizat de PDL Satu Mare

protest-pdl04protest-pdl02protest-pdl03 protest-pdl01 protest-pdl14 protest-pdl13 protest-pdl12 protest-pdl11 protest-pdl10 protest-pdl09 protest-pdl08 protest-pdl07 protest-pdl06 protest-pdl05
„USL te vrea chinez, să mănânci numai orez!”, „USL te-a îngenunchiat, USL te vrea sărac”” sau „Jos taxele!” sunt doar câteva dintre sloganurile scandate de membri şi simpatizanţii PDL care au participat azi, 26 noiembrie la un miting de protest împotriva bugetului.

Din conducerea partidului la miting au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, deputatul democrat-liberal Andreea Paul, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, secretarul general Sorin Ghilea, membri şi simpatizanţi ai formaţiunii politice.

Protestatarii au pornit din faţa sediului central al PDL în jurul orei 16.30, şi s-au îndreptat „înarmaţi” cu pancarte spre Palatul Administrativ. Pe platou au fost întâmpinaţi de jandarmi şi de poliţişti locali. Reprezentanţii Jandarmeriei au anunţat-o pe Andreea Paul dar şi pe restul protestarilor că nu au autorizaţie pentru a organiza mitingul, deoarece cererea de avizare nu a fost depusă în termenii legali, adică cu 48 de ore înainte de organizarea marşului. Jandarmii le-au mai spus că dacă în termen de 15 minute nu părăsesc platoul atunci sunt pasibili de amendă între 1.000 şi 10.000 de lei.

Deputatul Andreea Paul a declarat că a anunţat protestul cu o zi înainte (luni, 25 noiembrie). „USL urăşte şi detestă democraţia şi va găsi mereu scuze pentru a bloca vocea opoziţiei şi vocea românilor cu drag de muncă”, a declarat Andreea Paul. Totodată, Petre Mureşan a spus că „guvernanţii sunt cei care încalcă legea şi omoară românul”.
Parlamentarul sătmărean a încercat să-i atragă pe reprezentanţii Jandarmeriei într-o discuţie cu privire la buget însă aceştia au refuzat să intre în acest joc. După 15 minute protestatarii s-au întors la sediul PDL.

 

6 Comentarii la "Miting de protest împotriva bugetului, organizat de PDL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.