Katsutaro Kawai s-a întâlnit cu primarul Dorel Coica

coica-japonez
Katsutaro Kawai, reprezentantul Asociaţiei de prietenie japonezo-română a făcut azi, 26 noiembrie o vizită în municipiul Satu Mare având şi o întâlnire cu primarul Dorel Coica. Edilul i-a prezentat acestuia oportunităţile pe care le poate oferi municipiul, reşedinţă de judeţ pentru oamenii de afaceri japonezi dar şi pentru turiştii din Ţara Soarelui Răsare.
„Vreau să deschidem o relaţie directă între comunitatea noastră şi cea japoneză, dumnealui reprezentând Asociaţia de prietenie japonezo-român. Prin intermediul domnului Kawai dorim să aducem cetăţeni care să viziteze municipiul şi judeţul nostru deoarece au ce să vadă şi dorim să dezvoltăm relaţii cu oameni de afaceri japonezi. Îl rog să devină ambasadorul nostru, să ne recomande şi să discute cu investitori japonezi şi să le arate că Satu Mare e un oraş frumos, cu multe obiective turistice dar avem şi cu un parc induistrial ce oferă multe posibilităţi”, a declarat Dorel Coica.
Katsutaro Kawai este în România de 20 de ani şi derulează proiecte în domeniul social în Cluj-Npoca. Acesta predă cursuri de origami, limba japoneză dar şi lecţii de cultură şi civilizaţie japoneză colaborând în aceste direcţii cu două şcoli din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.