Trei persoane rănite grav, în două accidente de circulaţie

accident

Două evenimente rutiere au fost înregistrate duminică, 24 noiembrie, la Odoreu şi în municipiul Satu Mare, trei persoane fiind grav rănite în aceste accidente.

Primul dintre evenimente a fost sesizat Serviciului Rutier duminică dimineaţa, după ora 08.00, o maşină răsturnându-se în şanţ pe DN 19 F, în afara localităţii Odoreu. Şoferul, Vartolomeu T., de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în accident fiind răniţi grav şoferul şi o pasageră de 42 de ani.

În cursul aceleiaşi zile, înainte de ora 12.00, un alt accident s-a produs în municipiul reşedinţă de judeţ, la intersecţia străzilor Grigore Ureche şi Retezatului. Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer 46 de ani, Vilmos H., nu a acordat prioritate altui autoturism, condus de Dumitru V., de 52 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Ambii şoferi au fost răniţi în accident, Vilmos H. a suferit leziuni grave, iar Dumitru V. a fost rănit uşor.

În cazul celor două evenimente rutiere poliţiştii i-au testat pe şoferi cu etilotestul, rezultând că niciunul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.