Interlopul Bogdan Nicolae şi-a omorât nevasta în bătaie

bataie

Bogdan Nicolae, un cunoscut interlop din Satu Mare a fost reţinut după ce şi-a bătut soţia care, ulterior a decedat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Femeia de 45 de ani a ajuns la spital în stare de comă, cu leziuni grave la nivelul capului.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că la începutul acestei săptămâni, în cursul nopţii de luni, 18 spre marţi, 19 noiembrie între cei doi soţi a intervenit un conflict. După ce s-a îmbătat Bogdan Nicolae a început să-şi bată nevasta. În urma loviturilor primite femeia a căzut în faţa scărilor din locuinţă şi s-a lovit la cap, ajungând la spital în comă. A fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean Baia Mare, însă leziunile suferite au fost de o asemenea gravitate încât după numai două zile femeia a decedat.

Iniţial, Bogdan Nicolae s-a sustras urmăririi penale, însă acesta a fost depistat şi reţinut joi (21 noiembrie) dimineaţa de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului. În cursul zilei de azi, 22 noiembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În data de 4 octombrie 2013, Bogdan Nicoale a mai fost arestat preventiv pentru 15 zile de Judecătoria Satu Mare, însă ulterior Tribunalul l-a pus în liberatate interzicându-i în schimb să părăsească localitatea. În acel dosar interlopul este acuzat de cămătărie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.