Sătmărenii invitaţi să-l susţină pe Bogdan Bratiş la X Factor

cj-bogdan-bratis
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 22 noiembrie preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a făcut un apel către toţi sătmărenii, invitându-i ca duminică (24 noiembrie) seara să-l susţină şi să-l voteze pe Bogdan Bratiş, tânărul ce s-a calificat în Galele Live la X Factor România 2013.

La întâlnirea cu presa au participat directorul şi directorul adjunct al Colegiului Naţional „Doamna Stanca” (şcoala la care studiază Bogdan Bratiş) Anna Maria Maruşca, respectiv Cristina Gherman dar şi tatăl lui Bogdan, Nicolae Bratiş.

În luarea de cuvânt Ştef a declarat că sunt pregătite un număr de 6.000 de afişe şi 5.000 de flyere ce vor fi distribuite în perioada imediat următoare iar pe ecranul de la Burdea va rula un spot legat de Bogdan Bratiş. Preşedintele CJ a subliniat faptul că de acum încolo toţi tinerii talentaţi care vor reprezenta judeţul la concursuri de un asemenea nivel vor fi sprijiniţi de către CJ.

Directorul Ana Maria Maruşca a spus că în cadrul şcolii pe care o reprezintă se desfăşoară o adevărată campanie de susţinere pentru concurentul sătmărean. Toţi cei care duminică seara doresc să-l spijine pe Bogdan Bratiş trebuie să aştepte ca prezentatorul emisiunii să anunţe începerea votului pentru grupul mentorului Dan Bittman, după care va trebui să trimită un SMS la numărul 1313 cu textul „Bogdan”.

Prezent la conferinţă de presă, Nicolae Bratiş a declarat că, cu susţinerea pe care îl are din partea sătmărenilor fiul său va ajunge cu siguranţă în gala din 22 decembrie, unde va avea toate şansele să câştige concursul.

Un Comentariu la "Sătmărenii invitaţi să-l susţină pe Bogdan Bratiş la X Factor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.