Tânăr reţinut după ce a tâlhărit un bărbat

catuse

Un tânăr de 23 de ani, din Trip a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt. În cursul zilei de azi, 19 noiembrie acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta poliţiştilor a pornit în acest caz de la sesizarea unui bărbat de 34 de ani, care reclama că în zona gării din municipiul Satu Mare, i-a fost furată din buzunarul hainei suma de 3.700 lei. Victima le-a povestit oamenilor legii că muncise ca îngrijitor de animale într-un sat şi avea asupra lui întreaga sumă primită de la localnici pentru mai multe luni. La un local din zonă bărbatul a consumat însă alcool, iar la ieşire, a fost acostat de un tânăr care i-a furat din buzunar întreaga sumă.

Poliţiştii au aflat însă şi că victima a călătorit cu trenul cu un tânăr din Bixad şi pe care l-a reîntâlnit în localul în care a consumat alcool. Pornind de la aceste informaţii şi colaborând şi cu poliţiştii din Bixad, în scurt timp s-a ajuns la principalul suspect.

Din investigaţii a rezultat că Nelu V., de 23 de ani, din Trip, a fost cel care, observând că victima are o sumă importantă de bani asupra sa, şi că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de moment şi i-a furat din buzunar banii.

Văzându-se cu o asemenea sumă, tânărul a început să cheltuie mare parte din bani, şi-a cumpărat chiar şi un telefon mobil cu peste 900 de lei. La magazin însă a furnizat date false, fiind sigur că astfel nu va fi prins. Deşi a sperat că nu va răspunde pentru fapta comisă, la numai 23 de ani, tânărul se află în Arestul Poliţiei, iar ofiţerii de cercetare penală au propus arestarea sa şi pentru următoarele 29 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.