Se va turna planşeul la cele trei blocuri ANL de pe strada Poligonului

anl
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 18 noiembrie, edilul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a subliniat faptul că, în cursul vizitei la Satu Mare a directorului general al ANL, Dumitru Nancu s-a convenit turnarea planşeului de la primul etaj la cele trei blocuri ANL de pe strada Poligonului, izolarea parterului şi continuarea lucrărilor din primăvara anului viitor (2014).

„Este vorba despre trei blocuri ce însumează 140 de partamente. Ne-am înţeles ca dânşii să finanţeze până la sfârşitul acestui an să se poată turna planşeul de la primul etaj la toate cele trei blocuri, izolarea parterului şi ca la primăvară să primim bani pentru finalizarea a 74 de apartamente. Dorim să vindem apartamentele ANL situate pe strada Cloşca pentru a putea finanţa cele aflate în construcţie. Am convenit să mergem pe valoarea minimă, adică de 200 euro pe metru pătrat”, a declarat Dorel Coica.

Întrebat de jurnalişti de ce nu a participat la conferinţa de presă de sâmbătă (16 noiembrie) organizată la sediul PNL, acesta a răspuns că ora 15.00 era cât se poate de nepotrivită atât pentru el cât şi pentru deputatul Octavian Petric. „Am înţeles dintr-o declaraţie că PNL-ul face locuinţe. Guvernul face locuinţe şi nu PNL-ul. Colegii noştri îşi fac lobby. Locuinţele sunt construite de Guvernul României, care e Guvern USL, iar acestea se fac cu colaborarea Primăriei Satu Mare. Nu are nicio treabă Consiliul Judeţean sau liberalii, dacă e Guvernul USL e Guvernul USL, dacă e ANL e ANL, dacă e Primăria Satu Mare e Primăria Satu Mare. În fine, i-am lăsat pe dânşii să îşi atribuie nişte merite. A fost mai bine să fie liberalii între ei. Dar repet, nici mie şi nici deputatului Petric nu ni s-a părut o oră potrivită şi de aceea nu am participat la conferinţa de presă”, a declarat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.