„Pledoarie pentru un stil de viaţă altfel !”, un proiect iniţiat de OF PMP Satu Mare

miscarea-populara-satumare
„Pledoarie pentru un stil de viaţă altfel !” este un proiect iniţiat în cadrul Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară (OF PMP) Satu Mare, având ca scop reimplentarea elementelor necesare pentru o viaţă sănătoasă.

Detalii cu privire la această iniţiativă ce se va desfăşura pe parcursul unui an, au fost oferite de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Satu Mare, Simona Dărăban, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei, Loredana Havrincea şi prim-vicepreşedintele OF PMP Satu Mare, Viorica Iocsak.

La începutul conferinţei de presă Simona Dărăban a amintit faptul că, în cadrul primei şedinţe a Organizaţiei de Femei ce s-a desfăşurat la Braşov, OF PMP Satu Mare a fost numită printre cele mai puternice organizaţii de femei alături de cele din Constanţa şi Bacău. „Strategia de cooptare a noilor membri constă în aducerea a cinci adeziuni de către fiecare membru venit în organizaţie. Ca urmare a acestei strategii organizaţia a crescut în ritm alert, ni s-au alăturat foarte multe femei, rezultatul fiind o organizaţie puternică şi activă”, a declarat Simona Dărăban.
Făcând referire la proiectul „Pledoarie pentru un stil de viaţă altfel !”, Loredana Havrincea a declarat că scopul acestui demers este de a reimplementa elementele necesare pentru o viaţă sănătoasă. „Proiectul se desfăşoară între 11 noiembrie 2013 şi 1 decembrie 2014. În acest proiect ni s-au alăturat şi instructorul zumba, Bianca Zob dar şi medici nutriţionişti. Scopul proiectului este de a încuraja: mişcarea măcar 30 de minute pe zi, creşterea consumului zilnic de apă potabilă în detrimentul băuturilor carbogazoase dar şi consumul zilnic de cinci fructe şi legume”, a declarat Havrincea.

Potrivit Vioricăi Iocsak, proiectul a debutat în data de 11 noiembrie cu o activitate desfăşurată sub îndrumarea instructorului de zumba, Bianca Zob ce s-a desfăşurat în incinta CTS Dance Club. „Consider că pas cu pas vom construi împreună ceva durabil, la acest proiect fiind aşteptaţi toţi cetăţenii care vor să facă o schimbare în activităţile lor zilnice”, a declarat Viorica Iocsak. Conducerea OF PMP Satu Mare îşi propune să organizeze lunar câte o acţiune în care să fie promovate atât sportul cât şi alimentaţia sănătoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.