Capitala Ţării Oaşului se pregăteşte pentru Sărbătorile de iarnă

aurelia-fedorca3
Au început pregătirile pentru instalarea iluminatului ornamental şi în capitala Ţării Oaşului, Negreşti-Oaş. Potrivit edilului oraşului, Aurelia Fedorca, Consiliul Local a alocat în acest scop suma de 90.000 lei.

„Vrem ca iluminatul ornamental să fie ceva cu gust şi plăcut, demn de capitala Ţării Oaşului. În acest scop, consilierii locali au aprobat suma de 90.000 de lei. Am început procedurile de achiziţii şi dorim ca pe 6 decembrie să pornim iluminatul ornamental de sărbători în tot oraşul”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Şi în acest an se are în vedere organizarea „Târgului de Crăciun” de unde negreştenii, şi nu numai, vor putea achiziţiona produse tradiţionale, specifice Sărbătorilor de iarnă. De asemenea, pe raza oraşului vor fi amplasate doi brazi de Crăciun, dintre care unul va împodobi parcul din centrul localităţii iar al doilea va fi în zona „Târgului de Crăciun”. „Încă nu ne-am decis unde se va organiza târgul. Una dintre variante este lângă muzeu, iar a doua în parcarea mare din centrul oraşului”, a precizat edilul din Negreşti-Oaş.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.