Jandarmul acuzat de purtare abuzivă, îşi va afla sentinţa în data de 25 noiembrie

jandarm
Jandarmul sătmărean Florian Chiş, acuzat că ar fi agresat un bărbat în parcarea unui supermarket din municipiul, reşedinţă de judeţ va afla hotărârea judecătorilor în data de 25 noiembrie. Cazul este pe rolul Tribunalului Militar Cluj-Napoca.
Sentinţa va fi pronunţată după cinci amânări. În soluţia dată de magistraţi la ultimul termen (luni, 11 noiembrie) de judecată, se arată că instanţa „amână pronunţarea hotărârii la data de 25.11.2013, ora 13.30, la sediul instanţei, pentru a da posibilitate apărătorului ales al inculpatului să depună concluzii scrise”.
Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, apartamentul lui Florian Eduard Chiş a fost prădat chiar cu o zi înainte de întâmplarea nefericită petrecută în parcarea supermarket-ului din Satu Mare. A doua zi, aflându-se la cumpărături acesta a văzut o persoană care îi umbla la uşa de la maşină. Cu nervii la pământ şi speriat că hoţii îl vor lăsa şi fără maşină acesta a tăbărât peste bătrânul care, cel mai probabil a uitat unde şi-a lăsat autoturismul încercând să deschidă maşina jandarmului. Florian Chiş şi-a pus victima la pământ. În urma incidentului bătrânul a ajuns la spital cu un picior fracturat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.