Dosarul poliţistei care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, lâncezeşte la Parchet

trecere-pietoni
Deşi a trecut mai bine de o lună de la producerea tragediei de la Petreşti în care o poliţistă de 25 de ani, Bianca Avram, a omorât pe trecerea de pietoni o femeie de 75 de ani şi a rănit un bărbat de 68 de ani, anchetarea cazului merge cu încetinitorul.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare în acest caz s-au cerut o serie de expertize dosarul în prezent fiind la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, de caz ocupându-se procurorul Dumitru Miclea.

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut în seara zilei de 1 octombrie la Petreşti. Poliţista nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni lovind o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 68 de ani. În urma leziunilor suferite femeia a decedat în drum spre spitalul din Oradea. A doua victimă, bărbatul, a scăpat doar cu câteva leziuni.

Până la clarificarea cazului, poliţistei i s-a retras armamentul din dotare şi a fost trisă să facă muncă de birou. Potrivit locţiitorului purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare de la acea dată (4 octombrie), Ana Petric „fata a intrat în serviciu la ora 20.00 (la data de 1 octombrie 2013), după care a urcat în maşină pentru a face o tură în comună să vadă dacă totul este în ordine. La întoarcere spune că s-a uitat spre clădirea Primăriei ce se află la doar câţiva metri de trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul. Totul a durat doar o fracţiune de secundă şi când şi-a întors privirea pe carosabil era deja prea târziu şi nu a reuşit să evite accidentul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.