Mircea Govor: „Eu garantez că Primăria din Tăşnad se va face dar şi proiectul de la Luna Şes fără ajutorul Andreei Paul”

mircea-govor
Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare Mircea Govor este de părere că declaraţia deputatului PDL Andreea Paul cu privire la priorităţile pe care le are judeţul nostru „este greşită şi răutăcioasă. Andreea Paul spune că nu este prioritar să construim Primărie în Tăşnad şi să finalizăm proiectul de la Luna Şes ci ar trebui mai întâi să facem locuri de muncă pentru sătmăreni şi să investim în infrastructură. Noi, cei de la USL am demonstrat că investim în infrastructură şi asta se vede în tot judeţul. De asemenea, prin finalizarea proiectului de la Luna Şes se vor crea şi locuri de muncă”.

Declaraţia parlamentarului democrat-liberal, Andreea Paul a fost făcută după vizita în judeţul nostru a Comisiei de Buget din cadrul Camerei Deputaţilor, iniţiativă ce i-a aparţinut deputatului USL, Octavian Petric. Vă reamintim că pe lista de obiective pentru care se cer fonduri, Petric a inclus: finalizarea proiectului de la Luna Şes, construirea unei primării noi la Tăşnad, reabilitarea tronsonului de drum Livada-Negreşti şi construirea celui de-al treilea pod peste Someş.

„În campania electorală Andreea Paul a spus că va duce sus Ţara Oaşului dar când s-a opus alocării de bani pentru Luna Şes a făcut o mare greşeală. După atâta timp oamenii din Ţara Oaşului pot vedea pe cine au trimis în Parlamentul României. Problema cu locurile de muncă trebuiau rezolvate când dânsa a fost consilierul primului ministru Emil Boc. Dar atunci s-au tăiat salariile şi pensiile într-un mod jenant şi brutal iar oamenii au fost trimişi acasă de la locurile lor de muncă. Noi, cei de la USL, asigurăm în judeţul Satu Mare locuri de muncă, facem infrastructura. Ceea ce nu au făcut ei pe vremea lui Boc, facem noi acuma cu Guvernul Ponta şi cu sprijinul vicepremierului Liviu Dragnea”.

În continuare, preşedintele PSD Satu Mare a trecut în revistă câteva dintre investiţiile aflate în curs de derulare la nivelul judeţului nostru. Potrivit celor declarate de Govor, în acest an Ministerul Dezvoltării a alocat 20 milioane de euro pentru infrastructură şi 14.650.000 lei pentru finalizarea proiectelor deja începute. Totodată, Ministerul Mediului a alocat judeţului Satu Mare 6.500.000 lei.

„Eu garantez că Primăria din Tăşnad se va face dar şi proiectul de la Luna Şes fără ajutorul Andreei Paul. Este inadmisibil să te opui acestui proiect de la Luna Şes. Pentru Ţara Oaşului este o catastrofă”, a declarat Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.