Mircea Govor: „Apaserv aparţine municipiului Satu Mare şi îi deserveşte pe sătmăreni”

coica-govor
„Ca instituţie, Apaserv aparţine municipiului Satu Mare şi îi deserveşte pe sătmăreni. Neînţelegerile dintre Consiliul Judeţean şi Primărie în ceea ce priveşte Apaserv-ul au fost de ordin politic. Repet, Apaserv este al Primăriei şi nimeni nu vrea să îl schimbe pe Dan Stegerean. Eu nu fac destituiri la televizor aşa cum procedau alţii”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 11 noiembrie.
Pentru a pune capăt unor zvonuri care au apărut cu privire la eventuala destituire a directorului Apaserv, Govor a declarat că „vreau să fiu clar: Apaserv este al municipiului Satu Mare iar noi Consiliul Judeţean suntem pateneri cu municipiul Satu Mare şi nu sunt niciun fel de discuţii. Dan Stegerean nu are niciun fel de problemă cu mine şi nici eu cu el. Stegerean este prietenul meu şi nu poate să-l destituie decât primarul, fiindcă el l-a pus în funcţie, e adevărat, cu sprijinul meu”, spune Govor.
Acesta a mai declarat că neînţelegerile create în jurul Apaserv au fost de ordin politic „dar când e vorba de politică eu sunt mână în mână cu prietenul meu Dorel Coica”.

Un Comentariu la "Mircea Govor: „Apaserv aparţine municipiului Satu Mare şi îi deserveşte pe sătmăreni”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.