Marş împotriva pedofiliei, organizat la Satu Mare (galerie foto)

mars-atipedofiliesm-01mars-atipedofiliesm-02mars-atipedofiliesm-03 mars-atipedofiliesm-04 mars-atipedofiliesm-05 mars-atipedofiliesm-06mars-atipedofiliesm-07 mars-atipedofiliesm-08 mars-atipedofiliesm-09 mars-atipedofiliesm-10 mars-atipedofiliesm-11 mars-atipedofiliesm-12 mars-atipedofiliesm-14
Peste 100 de sătmăreni au participat azi, 10 noiembrie la marşul împotriva pedofiliei şi agresiunilor sexuale asupra copiilor. Acţiunea a început la ora 18.00.

Locul de întâlnire a fost în faţa Magazinului „Someşul” de unde participanţii la acţiune au pornit cu lumânări în mâini în direcţia Pasajului „Corneliu Coposu” şi parcul central după care s-au întors în Centrul Nou şi au aşezat lumânări pe marginea fântânii arteziene de lângă Palatul Administrativ.

Participanţii la marş au scris pe marginea fântânii arteziene, cu ajutorul lumânărilor, „STOP PEDOFILIEI” pentru a sensibliza sătmărenii cu privire la acest fenomen.
Acţiunea a fost organizată de două sătmărence, Andreea Demeter şi Edita Enciu, care au iniţiat şi un proiect având ca temă prevenirea pedofiliei şi agresiunilor sexuale asupra copiilor.

Un Comentariu la "Marş împotriva pedofiliei, organizat la Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.