Sorana Cîrstea a venit la Satu Mare pentru a promova tenisul în rândul copiilor

sorana-carstea
„Sunt o fire optimistă şi cred că tenisul românesc, în special cel feminin, este pe drumul cel bun”, a declarat tenismena Sorana Cîrstea în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 7 noiembrie în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare. Alături de Cîrstea la întâlnirea cu jurnaliştii a participat şi primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica.

Cunoscuta tenismenă Sorana Cîrstea a sosit la Satu Mare în cursul zilei de ieri (miercuri, 6 noiembrie) iar aseară, de la ora 20.00 a susţinut un meci de demonbstraţie pentru copiii care iubesc „sportul alb”, la sala LPS Satu Mare. „Sunt aici pentru a promova tenisul în special şi sportul în general. M-a bucurat să văd aseară în sală atâţia copii talentaţi. Sătmărenii sunt oameni minunaţi şi foarte prietenoşi”, a declarat Cîrstea.

Primarul Dorel Coica a dezvăluit că în viitor doreşte organizarea unui turneu de tenis pentru copii la Satu Mare un proiect în care va fi sprijinit de Sorana Cîrstea. La finalul conferinţei de presă Dorel Coica i-a oferit tenismenei o diplomă de merit, un ghid turistic şi o hartă a municipiului Satu Mare respectiv o gravură ce reprezintă Turnul Pompierilor.

Sorana Cîrstea are 23 de ani, este din Târgovişte şi în prezent se află pe locul 22 în lume „ceea ce, consider eu, este o performanţă extraordinară. În spatele acestui rezultat este o muncă imensă”, spune tenismena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.