Doi sătmăreni la Şcoala Liberală de Economie

CSL
Delegaţia CSL Satu Mare, formată din Robert Laszlo, membru în Biroul Național al CSL și Ionuț Boloș membru CSL Satu Mare au participat duminică, 3 noiembrie, la închiderea primei ediții a Școlii Liberale de Economie “Friedrich Hayek”, care a avut ca temă “Liberalism și antreprenoriat”. Evenimentul, desfășurat la Sinaia, timp de patru zile, a fost organizat de Cluburile Studențești Liberale, în parteneriat cu Fundația “Friedrich Naumann”.

La sesiunea de închidere a Școlii liberale de economie au participat: Crin Antonescu, președinte PNL, Eduard Hellvig, secretar general, Relu Fenechiu, deputat, vicepreședinte PNL, Mihai Voicu, vicepreședinte PNL, ministru pentru Relația cu parlamentul, vicepreședinte PNL, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte PNL, președinte TNL și gazdele întregului eveniment Claudia Benchescu, președinte CSL, Mircea Roșca, deputat, președinte PNL Prahova, Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, Flavian Stoica, președinte CSL Prahova.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a felicitat studenții liberali pentru inițiativa de a concepe o Școală liberală de economie și a punctate că “… de câte ori discutăm despre liberalism economic, despre ce se poate face astăzi în economia unei țări ca România, din punct de vedere liberal, să corelăm aceste lucruri, să ridicăm cât se poate capul și să vedem că nu prea mai putem discuta acest lucru dincolo de contextul European”.

După festivitatea de închidere a Școlii CSL, studenții liberali au participat la evenimentul “România pentru mediul de afaceri”, organizat de Tineretul Național Liberal sub forma unei întâlniri între președintele PNL, Crin Antonescu și reprezentanții mediului de afaceri. Reuniunea a adus împreună peste 400 de persoane interesate de viziunea economică a PNL, din diverse ipostaze: antreprenori, manageri, lideri ai unor organizații neguvernamentale, patronate sau sindicate, parlamentari, reprezentanți guvernamentali, profesori universitari şi jurnaliști de specialitate.

Un Comentariu la "Doi sătmăreni la Şcoala Liberală de Economie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.