Seri Pozitive – “Comunicarea în cuplu”

Seri-pozitive1

“Comunicarea în cuplu” este tema lunii noiembrie a “Serilor Pozitive”, proiect  desfăşurat de Asociaţia “Schimbare Pozitivă” din Cluj. Întâlnirea din această lună va avea loc în data de 12 noiembrie, de la ora 18.00 la sediul Asociaţiei “Consult Scolari”, situat pe strada Aurel Vlaicu nr. 151. Invitatul special al serii  este psihologul şi psihoterapeutul Adriana Laszlo.

Proiectul “Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia “Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri aveţi posibilitatea să găsiţi soluții la problemele care vă frământă, puteţi socializa şi cunoaște oameni noi şi chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceţi schimbări pozitive în viaţa dumneavoastră.

“Modul în care comunicăm şi rolurile pe care ni le asumăm în cadrul cuplului pot duce la creşterea sau degradarea relației. Nu întotdeauna suntem conştienţi de jocurile de comunicare în care intrăm sau de nevoile noastre ce rămân neexprimate. Alteori ne exprimăm dorinţele dar într-un mod defectuos, ceea ce aduce cu sine resentimente şi nemulţumire. Pornim în relaţie cu un set de credinţe şi idei despre fericire sau căsătorie, parteneriat, iar atunci când aceste idei nu se împlinesc, ori sunt serios contrazise ne simţim nefericiţi, nemulţumiţi, dezamăgiţi, iar conflictele vor apărea. A deveni mai conştient în relaţie înseamnă să fii conştient de nevoile tale, de credinţele şi aşteptările cu care intri în relaţie, de modul în care le exprimi şi de a fi dispus să renunţi la ce nu-ţi mai este de folos pentru a creşte împreună.

Sunteți invitați să descoperim împreună care sunt cele mai eficiente metode de comunicare în cuplu și cum putem crea relații conștiente, armonioase”, a declarat psihologul Adriana Laszlo.

Înscrierile se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/comunicarea-n-cuplu.

La “Serile Pozitive” se organizează o tombolă. Pentru luna noiembrie sunt două premii. Un premiu este oferit de Asociaţia “Schimbare Pozitivă” și constă într-o invitație (invitație STANDARD) la evenimentul “Sărbătoreşte-ţi viaţa!” ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 22-24 noiembrie. Detalii despre acest eveniment găsiţi aici: http://sarbatoresteviata.schimbarepozitiva.ro/. Cel de-al doilea premiu este un tablou oferit de pictorul Elizabet Talpos.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o donaţie. Suma minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Persoana de contact este Delia Danea, coordonator proiect “Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745-612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.