Parlamentarii Comisiei de Buget vin la Satu Mare

octavian-petric

23 de membrii ai Comisiei de Buget din cadrul Camerei Deputaţilor a Parlamentului României vor veni săptămâna viitoare la Satu Mare pentru a consemna principalele obiective de investiţii din judeţul nostru. Membrii comisiei vor sosi miercuri (6 noiembrie) seara iar a doua zi (joi, 7 noiembrie) vor efectua o serie de vizite la obiectivele incluse de deputatul USL de Satu Mare pe lista sa de priorităţi.

Iniţiativa îi aparţine deputatului USL Octavian Petric iar detalii despre vizita membrilor comisiei mai sus amintite au fost oferite în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 1 noiembrie la sediul PSD Satu Mare.

Potrivit parlamentarului sătmărean „în judeţul Satu Mare sunt câteva obiective care au nevoie de fonduri pentru a fi continuate sau finalizate. Pe lista mea am inclus investiţia de la Luna Şes, reabilitarea Drumului Naţional 19 Livada-Negreşti- limită cu judeţul Maramureş, necesitatea construirii unei primării în oraşul Tăşnad şi construirea celui de-al treilea pod peste Someş. Consider că toate aceste investiţii sunt necesare. Spre exemplu, Tăşnadul este singurul oraş din ţară care nu are primărie. Potrivit unor calcule estimative, pentru construirea unei noi primării ar fi nevoie de aproximativ 300.000 de euro. În acest moment, primăria din Tăşnad plăteşte chirie în valoare de 20.000 pe an”, spune parlamentarul sătmărean.

Acesta a ţinut să sublinieze că doar una din cele patru obiective propuse pentru investiţii se află în colegiul în care a fost el ales. „Eu mă consider parlamentarul tuturor sătmărenilor” a declarat Petric.

În cursul vizitei, membrii Comisiei de Buget se vor deplasa la Tăşnad şi la Carei după care vor avea o şedinţă de lucru. În urma şedinţei se vor deplasa să vadă drumul propus pentru reabilitare iar de acolo vor merge la Luna Şes.

În continuare vă prezentăm programul vizitei Comisiei de Buget:

ora 09.00: întâlnire la Primăria Tăşnad
ora 10.00: vizită la Castelul din Carei
ora 12.00 – 13.00: şedinţă de lucru cu participarea primarilor şi a oamenilor de afaceri, care va avea loc în sala mică a Consiliului Judeţean
ora 13.00-13.15: conferinţa de presă în sala mică a Consiliului Judeţean.
deplasare pentru vizitarea drumului propus pentru reabiltare: Livada – Negreşti şi Luna Şes.
ora 18.40: plecare spre Bucureşti.

 

 

Un Comentariu la "Parlamentarii Comisiei de Buget vin la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.