Bogdan Bratiş: „Vreau să dăruiesc lumii muzică şi ea să îmi dea mie bucurie”

Bogdan-Bratis2
Numele lui Bogdan Bratiş a devenit cunoscut pentru o ţară întreagă după ce în show-ul de duminică (27 octombrie) seara a obţinut trei de “DA” din partea juraţilor, la X Factor. Tânărul sătmărean consideră că X Factor înseamnă pentru el o şansă, o provocare şi ocazia de a arăta lumii întregi talentul cu care a fost hărăzit de Dumnezeu. Vrea să-şi facă din muzică un viitor şi să ajungă să încheie contracte cu marile case de discuri.

Reporter: De ce te-ai gândit să te înscri la acest concurs?
Bogdan Bratiş: M-am înscris la acest concurs considerând că e o punte de lansare în cariera muzicală pe care intenţionez să o urmez. Vreau să mă afirm şi, într-un final, să îmi promovez propriile piese. Nici momentul în care voi avea concerte nu îl văd prea departe.
R.: De când faci muzică şi ce gen preferi?
B.B.: Studiez muzica de la vârsta de 9 ani, cânt atât vocal cât şi instrumental (chitară sau pian). Prefer să cânt stilul pop-rock, cu tente comerciale, pe gustul mai multor categorii de public. Cât despre ce ascult, prefer multe alte stiluri de muzică, cum ar fi: blues, jazz, bossa nova, britrock şi de ce nu, în unele momente, o arie clasică e binevenitã.
R.. Ce înseamnă pentru tine X Factor?
B.B.: Pentru tinerii de azi, X Factor înseamnă o şansă, o provocare, ocazia de a demonstra lumii întregi ce pot. Sper să am şansa să lucrez şi să mă antrenez cu nume mari din industria muzicală, să cunosc muzica la nivel profesionist. Din acest concurs voi avea doar de câştigat, cu siguranţă.
R.: Când te mai pot vedea sătmărenii pe micile ecrane la X Factor?
B.B.: După cum ştiţi, am trecut de prima fază a preselecţiilor, iar a doua fază va fi Bootcamp-ul în care voi fi şi eu prezent alături de ceilalţi concurenţi care au trecut de prima probă de foc. Odată cu terminarea primelor preselecţii vor urma difuzările pentru Bootcamp, pe la jumătatea lunii noiembrie.
R.: Ce hobby-uri mai ai în afară de muzică? Ce planuri de viitor are Bogdan Bratiş?
B.B.: În acest moment nu văd muzica precum un hobby, ci vreau să-mi fac un viitor din asta. Am muncit din greu şi muncesc din greu, îmi compun singur piesele, iar timpul liber mi-l dedic în totalitate muzicii. Vreau să ajung să închei un contract cu o casă de discuri renumită să îmi pot promova piesele, vreau ca într-o bună zi să am în faţa mea mii de oameni şi, la un moment dat, la un refren compus de mine să înceapă să cânte, iar eu să mă opresc … acultându-i pe ei. Este ceva la ce am aspirat de mult, iar acum începe să devină realitate. Era momentul nu ?
Bogdan Bratiş are 17 ani şi este elev la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” din Satu Mare.

 

2 Comentarii la "Bogdan Bratiş: „Vreau să dăruiesc lumii muzică şi ea să îmi dea mie bucurie”"

  1. Pingback: Bogdan Bratiş s-a calificat în Galele Live la X Factor | Satmareanul - ziar online de Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.