Vezi ce decizii s-au luat în comisia de circulaţie a municipiului Satu Mare

comisie-circulatie-sm
Membrii Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei au dat aviz favorabil pentru amenajarae unui sens giratoriu pe Drumul Careiului în dreptul Hypermarket-ului Real. Totodată, în cadrul şedinţei s-au discutat mai multe propuneri înaintate de firme sau de persoane juridice.

S-a pus în discuţie următoarea ordine de zi:
1.DRM DRAXLMAIER solicită amplasarea unei oglinzi rutiere la intersecţia străzii Dorobanţilor cu calea de acces spre poarta nr. 2 a societăţii.
Concluzie: se vor lua măsuri pentru igienizarea zonei, după care se va stabili dacă este sau nu necesară amplasarea oglinzii.
2. S-a reanalizat solicitarea lui Emil Silaghi domiciliat pe strada Fântânii nr. 18 privind aprobarea accesului pentru aprovizionarea restaurantului “Fântâna cu Bere”, de pe strada Transilvaniei.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil, cu condiţia ca traficul să nu fie stânjenit pe perioada aprovizionării.
3. Locatarii blocurilor 1,3,5 şi 7 din Piaţa 25 Octombrie solicită amplasarea unor stâlpişori pentru a împiedica parcarea maşinilor pe căile de acces pentru pietoni.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil.
4. S-a reanalizat solicitarea Feliciei Vida reprezentant Euroregal privind amplasarea unor stâlpi de protecţie la limita trotuarului pe strada Ravensburg nr. 2 în dreptul rampei de acces (propusă) pentru persoanele cu dizabilităţi la farmacia mai sus menţionată.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil, se vor monta stâlpişori.
5. Alexandru Văleanu solicită aviz pentru documentaţia privind amenajare “Spălătorie auto, birouri şi cafe bar S+P+1” pe strada Botizului.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil.
6. Dr. Adriana Moldovan, medic şef UPU-SMURD solicită autorizarea a cinci locuri de parcare pentru personalul UPU, în faţa instituţiei.
Concluzie: recomandare pentru parcarea autovehiculelor angajaţiilor UPU să se facă în curtea spitalului.
7. S-a rediscutat solicitarea lui Florin Frunzar, domiciliat pe strada George Călinescu nr. 36 care vine cu rugămintea găsirii unei soluţii pentru mutarea staţiei de autobuz din dreptul imobilului sus menţionat, la această adresă funcţionează şi un atelier de reparaţii auto iar accesul este în permanenţă blocat de oprirea autobuzelor în staţie cât şi de persoanele care aşteaptă în staţia de autobuz. De asemenea vine cu propunerea instituirii sensurilor unice pe străzile Călinescu şi Anghel Saligni.
Concluzie: se va muta staţia de autobuz din faţa imobilului mai sus menţionat, în faţa terenului viran.
Diverse: s-a aprobat amenajarea unui sens giratoriu în faţa magazinului Real.

 

Un Comentariu la "Vezi ce decizii s-au luat în comisia de circulaţie a municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.