Mircea Marian şi-a luat adio de la membrii Comitetului de Dialog Social pentru Vârstnici

Mircea-Marian
Gurile de canal din oraş ar trebui aduse la nivelul asfaltului este de părere fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Pensionarilor (CJP) Satu Mare, Mircea Marian. Problema a fost discutată în cadrul şedinţei de azi, 31 octombrie a Comitetului Consultativ de Dialog Social pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Satu Mare.

În opinia lui Marian firma care ar trebui să realizeze aceste lucrări este Apaserv-ul. În luarea de cuvânt, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca a declarat că aducerea gurilor de canal la nivelul asfaltului cade în sarcina firmei care realizează asfaltarea şi nu al Apaserv-ului.

Un alt aspect adus în discuţie a fost şi cel cu privire la furtul capacelor de canal care în cele din urmă sunt vândute la fier vechi. „Gurile de canal rămân descoperite şi prezintă un real pericol”, spune Marian.

La finalul şedinţei acesta şi-a luat rămas bun de la membrii comitetului prezenţi în sală subliniind faptul că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al CJP şi în viitor nu va mai participa la aceste întâlniri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.