Ioan Nistor la fel de amuzant ca-n vremurile bune

Ioan-Nistor
După ce s-a plâns că nu a fost invitat la şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Social pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Satu Mare, fostul consilier judeţean Ioan Nistor a adus problema câinilor vagabonzi care „bântuie” între Podul de fier şi ştrand, respectiv ai oamenilor care stau dincolo de dig, pe malul Someşului. Nistor susţine că nu a fost invitat la şedinţă „deoarece se pare că sunt ocolit. Dar eu sunt ceea ce sunt şi nu mă schimb”.

Nistor a povestit că între Podul de fier şi ştrand are o mică grădină însă cei care stau dincolo de dig îi crează o serie de probleme atât prin faptul că îi fură recolta dar şi prin mizeria pe care o lasă în zonă. „Păcat de acele căbănuţe care au fost construite încă pe vremea mea deoarece acolo stau nişte oameni care, nici nu ştiu cum să le spun, care au distrus acele construcţii. Au pus pe foc şi acoperişul acelor căsuţe. În fine, nu asta vroiam să spun. Am o mică grădină în zonă dar acolo nu mai poţi ţine nimic de acei oameni. De câini nici nu mai vorbesc. E plin de câini vagabonzi. Igiena e deficitară. Mai mare focar de infecţie decât acolo nu este decât pe Horea 6, dar şi acolo am înţeles că s-au reglementat câteva treburi”, spune Nistor.

Deşi l-a lăsat să-şi prezinte oful, prefectul Eugeniu Avram i-a explicat că nu a fost invitat deoarece este vorba de şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Social pentru Problemele persoanelor Vârstnice. „Eu am ţinut să fiu prezent la această şedinţă chiar dacă unii nu mă plac. Am aflat de la un prieten de această întâlnire. Nu contează, eu oricum nu mă schimb”, a mai adăugat Nistor.

Fostul consilier judeţean Ioan Nistor i-a lăsat apoi fără grai pe membrii Comitetului Consultativ de Dialog Social pentru Problemele Persoanelor Vârstnice când a declarat că el a fost cel care a deschis uşile de la Prefectură. Deoarece nu a precizat cu mai mare exactitate când s-a întâmplat acest lucru, nu putem decât să presupunem că imediat după Revoluţia din 1989. În orice caz, auzind cele spuse prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram l-a întrebat (aşa cu jumătate de gură) „când?”, însă Nistor nu a băgat de seamă intervenţia acestuia. Mai mult decât atât, văzând că cele declarate stârnesc zâmbete în sală acesta a adăugat că „ştiu pe fiecare din această sală ce vrea pentru neam şi ţară” după care s-a aşezat fără să mai aducă alte precizări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.