Fotbal : CSM Râmnicu Vâlcea-Olimpia Satu Mare

Fotbal

Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, 2 noiembrie de la ora 11.00, la Râmnicu Vâlcea meciul etapei a IX-a a Ligii a II-a la fotbal.

Echipa pregătită de antrenorii Tiberiu Csik și Lulu Dragomir se confruntă cu câteva probleme în lot, jucătorii Gavrilescu, Bujor, Zsiga, Prodan, Moș și Roatiș nu au putut face deplasare din cauza unor accidentări. Astfel, formația sătmăreană a pornit la drum azi (31 octombrie) dimineață cu 20 de jucători: Șuta, Miron, Anca –portari, Muntean, Mureșan, Ene, Iuhas, Bălău, Micaș, Sabău, Villand, Molnar, Dragoș, Hanus, Svarczkopf, Lemac, Kinczel, Marinaș, Roghină și Feier.

« Vom juca cu o echipă care a declarat că vrea să promoveze, așadar gazdele vor ținti cele trei puncte puse în joc, iar noi nu suntem de acord cu acest lucru. Va fi un meci disputat în care vom încerca să obținem puncte », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Echipa gazdă pregătită de Claudiu Niculescu, CSM Râmnicu Vâlcea, ocupă locul VI în clasamentul Ligii a II-a cu 12 puncte, iar Olimpia se află pe IV cu 13 puncte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.