Campanie de informare pentru cei care îşi caută un loc de muncă, iniţiată de OFSD Satu Mare

ofsd-satu-mare
Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) Satu Mare a iniţiat o campanie de informare cu privire la şansele de ocupare a unui loc de muncă de către persoanele aflate în căutarea unei slujbe. În acest scop, în aceste zile au fost împărţite flyere în cartierele din muncipiul Satu Mare pentru ca informaţia să ajungă cât mai repede la cetăţeni.

În acest context ieri, 30 octombrie de la ora 17.00, conducerea Organizaţiilor Municipală şi Judeţeană a OFSD Satu Mare au organizat la sediul PSD de pe strada Ştefan cel Mare o întâlnire prin care persoanele aflate în căutarea unei slujbe au fost informaţi cu privire la posibilitatea obţinerii unui loc de muncă.

La eveniment au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Satu Mare, dr. Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei, Manuela Rogoz, secretarul executiv Nicoleta Mihali, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca dar şi câteva zeci de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Scopul acestei campanii este acela de a conştientiza populaţia despre faptul că persoanele fără loc de muncă se pot recalifica, existând posibilitatea obţinerii unui loc de muncă mult mai uşor. Există o paletă largă de cursuri de calificare puse la dispoziţie de către AJOFM Satu Mare. Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă sau sunt şomere vor fi îndrumate pentru înscriere fiind mediate de către OFSD prin specialiştii care cunosc legislaţia în vigoare cu privire la acest aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.