“Halloween Party” la Carei

halowween-carei1
Marţi (29 octombrie) seara, de la ora 18.30 pe platoul din faţa monumentului Ostaşului Român din Carei a avut loc „Halloween Party 2013”, eveniment organizat de Centrul Cultural şi Direcţia de Cultură şi Sport a municipiului Carei.
Înaintea petrecerii de Halloween, cei prezenţi au putut participa la târgul de adopţii de căţei, organizat de Asociaţia „Puffi” din localitate. Căţeii au fost îmbrăcaţi în hăinuţe speciale, realizate pentru „Halloween Party” şi au defilat preţ de câteva minute, spre bucuria celor mici.

Participanţii la eveniment au venit cu toată familia, costumaţi şi mascaţi în cele mai inedite moduri. În mulţime puteai admira vrăjitoare, zâne, vampiri, îngeraşi chiar şi animăluţe ciudate sau personaje din desene animate. De la prichindei până la bunici, toată lumea s-a distrat pe cinste şi a participat la concursurile “Cel mai frumos dovleac”, “Cel mai înfricoşător costum” şi la celelalte surprize puse la dispoziţie de organizatori.

Fetele de la „Magic Dance”, pregătite de Raluca Păvăluc, au susţinut un moment de dans pe piesa „Thriller”, după care toţi participanţii au fost invitaţi să danseze câteva minute. Parada costumelor de Halloween şi defilarea cu lanterne în centrul municipiului Carei a avut loc în jurul orei 20.30 şi a pus capăt manifestărilor organizate în acest an cu ocazia acestei sărbători. Prezentatorii evenimentului au fost Sebastian Fogaş şi Kiss Zita.

 

Un Comentariu la "“Halloween Party” la Carei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.