Dorel Coica declară război concurenţei neloiale din pieţele sătmărene

dorel-coica-primarie
Primăria doreşte îndepărtarea concurenţei neloiale din pieţele sătmărene. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 30 octombrie de către primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi de directorul interimar al Poliţiei Locale Satu Mare, Ioan Precup.

Potrivit edilului în perioada premergătoare zilei de 1 noiembrie, mai multe tarabe din pieţene sătmărene sunt ocupate de produsele oferite de vânzătorii de coroane, lumânări şi candele. „Nu mi se pare corect ca plătitorii de taxe şi impozite şi cei care au închiriat în pieţele sătmărene să nu poată să-şi desfacă mărfurile din cauza acestor vânzători. Aceşti comercianţi opresc cu maşinile lângă tarabe îşi descarcă marfa şi le aşează pe mesele din pieţe. Vom face controale împreună cu Poliţia Locală pentru a scăpa de aceste persoane”, a declarat primarul.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă edilul Sătmarului i-a avertizat pe cei care îşi parchează autoturismele, tractoarele şi camioanele pe anumite străzi din municipiu şi le lasă acolo cu zilele blocând astfel circulaţia. „Nu mai permitem parcarea ilegală pe străzi a acestor maşini. Poliţia Locală are sarcină de la primar să facă ordine pe acest segment”, spune primarul.
Directorul interimar al Poliţiei Locale Satu Mare a declarat că proprietarii acelor maşini sunt pasibili de amenzi cuprinse între 200 şi 500 de lei.

3 Comentarii la "Dorel Coica declară război concurenţei neloiale din pieţele sătmărene"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.