Mâine se redeschid halele de lactate din Piaţa Mică şi Piaţa „Someş”

hala-lactate1hala-lactate2hala-lactate3hala-lactate4
Începând de miercuri, 30 octombrie se redeschid cele două hale destinate comercializării laptelui şi produselor lactate din Piaţa „Someş” şi Piaţa Mică. Azi, 29 octombrie conducerea Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ în frunte cu edilul-şef, dr. Dorel Coica a verificat modul de efectuare a lucrărilor de modernizare în cele două locaţii.

Potrivit celor declarate de primarul municipiului Satu Mare, prin modernizarea halelor din cele două pieţe s-a reuşit crearea unor condiţii la standarde europene menite să satisfacă toate cerinţele legislative în domeniu.

Astfel, în cele două pieţe: s-au construit grupuri sanitare şi vestiare, pereţii interiori au fost placaţi cu rigips, au fost montate tavane false din rigips, au fost montate geamuri exterioare din termopan, s-au refăcut instalaţiile de apă, electrice şi sistemele de canalizare, s-au montat aparate de aer condiţionat, au fost schimbate uşile de la intrările în hale etc.

Contravaloarea lucrărilor executate în Piaţa „Someş” este de 64.405,84 lei cu TVA iar în Piaţa Mică de 70.081,42 lei (cu TVA inclus).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.