Când îţi este cel mai uşor să vinzi?

tt
O mulţime de oameni îşi vând produsele sau serviciile cheltuind o grămadă de energie pentru că nu s-au gândit niciodată când le e cel mai uşor să vândă. Unii chiar au abandonat ideea de a lucra în vânzări sau le este foarte greu să vândă în fiecare zi.

Poate că şi tu crezi că ţi-ar fi mai uşor să vinzi cu condiţia:
-să ai un produs (ori serviciu) foarte bun din punct de vedere al calităţii sau
-să ai un produs la cel mai bun preţ sau
-să ai un produs unic sau
-să ai un produs inovator sau
-să ai o strategie de marketing foarte bună sau
-să investeşti mai mulţi bani în reclamă sau
-să ai mai mulţi angajaţi în echipa de vânzări sau
-să ai charismă sau
-să fii vorbitor priceput sau
-să fii un om de vânzări înnăscut sau
-să fii convingător sau
-să ai clienţi mai „cuminţi” sau
-să ai clienţi mai deschişi la minte, iar lista poate continua în acelaşi ton.

Chiar dacă le ai pe toate cele de mai sus sau o parte bună din ele, efortul tău de a vinde este încă prea mare, pentru că din „ecuaţie” lipseşte ceva. Ai putea să îţi uşurezi viaţa foarte mult şi să vinzi mai repede şi mai mult dacă ai introduce în „ecuaţie” acel „ceva”.

Stai alături de mine pentru a afla despre ce este vorba!
Indiferent dacă ești antreprenor, manager sau reprezentant de vânzări, ai nevoie să stăpânești răspunsurile la aceste trei întrebări:
1. Ce să faci?
2. Cum să faci?
3. De ce să faci?

Ce ai de făcut cu afacerea, echipa sau clienții tăi pentru a avea succes?

Cum să procedezi cu afacerea, echipa sau clienții tăi ca să fii sigur că ești pe calea cea bună spre succes?

De ce să faci lucrurile într-un anume fel în afacerea, echipa sau cu clienții tăi?

Iată despre ce vom vorbi la seminar:
• Cum să afli dacă lucrezi cu clienții potriviți
• Cum să îți găsești clienții potriviți
• Cum să ajungi să vorbești cu clienții pe care îi dorești
• Ce să îi spui unui client, în cel mai scurt timp posibil, ca să îți crești șansele de a-l face să cumpere de la tine și nu de la concurență
• Cum să afli motivele pentru care un client vrea să cumpere, ca să îi vinzi ceea ce vrea
• Cum să îți dai seama ce gândește clientul despre produsele/serviciile tale
• De unde provin obiecțiile clientului
• Ce să faci cu echipa ta de vânzări ca să fii foarte mulțumit de performanța ei

Vom mai discuta și alte lucruri care te pot interesa, te las să le descoperi venind la SEMINARUL GRATUIT DE AFACERI “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE” !
De cele mai multe ori la unele seminarii afli numai CE ai de făcut. Diferența la seminarul
“ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE” este că vei afla în plus CUM să procedezi și mai ales DE CE să procedezi într-un anumit fel cu afacerea, echipa sau clienții tăi. În aceste răspunsuri stă secretul succesului tău pe termen scurt, mediu și lung, indiferent de cât de dură este competiția sau de cât de grele sunt vremurile financiare.

Dacă vei ști răspunsurile la aceste trei întrebări, vei reuși acolo unde alții se împotmolesc. “Cel mai mare adversar al unei persoane e ea însăși” spune o vorbă înțeleaptă. Află cum poți deveni cel mai bun prieten al tău, pentru că în interiorul tău se află succesul! Permite-i să iasă la suprafață participând în 6 noiembrie la seminarul gratuit “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE”.
În plus, dacă vei participa la această întâlnire, vei putea găsi noi colaboratori, pentru că în pauză vei avea ocazia să faci cunoștință cu ceilalți participanți. În sală s-ar putea să fie viitorul tău client nou. Dacă ești reprezentant de vânzări sau manager, poate faci cunoștință cu un angajator mai bun, iar dacă ești antreprenor, poate îți găsești noi membri de valoare pentru echipa ta sau parteneri de afaceri.

Te aștept la Satu Mare, Restaurant Paloma, str. Lalelei, nr. 5, în data de 6 noiembrie, miercuri, de la ora 18. Seminarul va dura 2 ore și se va încheia la ora 20. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală. Ca să îți rezervi un loc, trimite-mi un mail cu mesajul “Particip” aici http://bogdanbriscu.ro/contact/

De Bogdan Briscu, unul dintre puținii traineri și coach de vânzări, management și comunicare din țară care are experiență reală în aceste domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.