Petre Mureşan: “Guvernul USL este un guvern ostil atât românilor cât şi mediului de afaceri”

pdl-satu-mare
„Guvernul USL este un guvern ostil atât românilor cât şi mediului de afaceri. Sunt revoltat. ANAF a luat decizia să anunţe fiecare firmă că se vor face controale. Unii zic că vor fi controale politice. Aceasta este o intimidare a mediului de afaceri din România”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 25 octombrie la sediul formaţiunii politice pe care o reprezintă.

La întâlnirea cu jurnaliştii au participat şi deputatul PDL, Andreea Paul, respectiv preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL (OT-PDL) Satu Mare, Adrian Cozma.
La începutul conferinţei de presă, cu ocazia zilei de 25 octombrie, Petre Mureşan a ţinut să felicite armata română menţionând că este instituţia cu cea mai mare încredere în rândul populaţiei.

În luarea de cuvânt, Andreea Paul s-a referit la scăderea veniturile bugetare a cărei cauză trebuie căutată, în opinia parlamentarului sătmărean, în erorile de guvernare comise de USL. Parlamentarul democrat-liberal consideră că la baza acestui fenomen sunt cinci erori şi anume: estimările optimiste pentru acest an (2013), proasta colectare a taxelor şi explozia evaziunii fiscale, diminuarea semnificativă a investiţiilor publice şi creşterea cheltuielilor cu personalul bugetar, ineficienţa investiţiilor publice şi sufocarea politică a companiilor de stat şi cea de-a cincea eroare (în opinia Andreei Paul) este că USL a cerut românului să susţină risipa cheltuielilor publice şi o mafie politică, nu un set de măsuri reformatoare.

În ultima parte a conferinţei de presă, Adrian Cozma i-a prezentat pe cei trei tineri care au aderat zilele trecute la OT-PDL. Este vorba despre: Ana Maria Varga, Mihai Gorog şi Flavia Ţuţura. În ceea ce priveşte trecerea unor tineri la Partidul Mişcarea Populară (PMP), Cozma susţine că au trecut doar trei persoane dar aceştia nu făceau parte din conducerea organizaţiei judeţene de tineret. „Prin acea ieşire în spaţiu public s-a dorit inducerea în eroare că ar fi plecat conducerea organizaţiei judeţene de tineret. Au plecat trei colegi dar care nu făceau parte din conducerea judeţeană a partidului. Toţi făceau parte din organizaţia municipală, unul dintre ei fiind secretar general adjunct la municipiu”, a declarat Cozma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.