Batut si tâlhărit pentru că nu a plătit pentru sex

catuse
Erdei Attila, un sătmărean de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce a bătut un orădean. După ce a făcut sex cu concubina lui Erdei, bărbatul a refuzat să plătească contravaloarea serviciilor oferite de către aceasta.

Sâmbătă seara (19 octombrie) bărbatul din Oradea a agăţat o prostituată la marginea oraşului. Femeia i-a cerut 100 de lei pentru o partidă de sex, iar după ce s-au înţeles la preţ cei doi s-au retras în pădurea din apropiere. După ce au revenit, prostituata, concubinul acestuia (Erdei Attila) şi orădeanul au intrat în benzinărie de unde au cumpărat băuturi, apoi s-au retras la marginea pădurii. În cele din urmă Erdei i-a cerut bărbatului cei 100 de lei pe care îi datora pentru serviciile oferite însă acesta a spus că nu mai are bani.

Enervat proxenetul l-a luat la bătaie pe orădean tâlhărindu-l de portmoneu, geacă şi telefon. Abandonat în pădure în cele din urmă bărbatul a reuşit să ajungă la benzinărie de unde a sunat la „112” cerând ajutor. Victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă SMURD.

Proxenetul şi prostituata au fost prinşi la scurt timp pe Calea Clujului, oamenii legii găsind asupra bărbatului bunurile furate de la orădean. Acesta a fost reţinut iar în cursul zilei de duminică, Erdei a fost prezentat Judecătoriei Oradea, şi arestat pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.