„Se pare” că a apărut Harbula Tamas

Harbula Tamas
Cazul bărbatului de 27 de ani, Harbula Tamas care a dispărut de acasă miercuri 16 octombrie „se pare” că s-a rezolvat. Am folosit ghilimelele de rigoare deoarece nici Poliţia nu este sigură în totalitate cu privire la găsirea acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Ana Petric „bărbatul se pare că a apărut în cursul zilei de ieri (luni, 21 octombrie). Se pare că a fost în Ungaria”. Întrebată dacă informaţia este sigură, Petric a declarat că „repet, se pare că a apărut”.

De altfel, în cursul acestei dimineţi (22 octombrie) soţia lui Harbula Tamas, Merker Izabella a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire adresat tuturor celor care au ajutat la găsirea tânărului. Totodata de pe pagina de Facebook a lui Tamas a disparut informatia legata de faptul ca ar lucra la RDS.  În cursul zilei de duminică, 20 octombrie familia a postat pe Facebook şi un mesaj adresat cunoştinţelor de la Budapesta având în vedere că Harbula Tamas ar fi fost recunoscut în capitala ţării vecine.

Cazul tânărului este cât se poate de curios. Pleacă (se pare cu bună ştiinţă) fără să-şi anunţe soţia cu care este căsătorit de trei săptămâni (dar se cunosc de 10 ani). Îşi lasă telefonul mobil acasă, îşi induce familia în eroare că lucrează la RDS, este căutat de o agenţie de imobiliare pentru o datorie pe care nu a achitat-o, etc.

Un Comentariu la "„Se pare” că a apărut Harbula Tamas"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.