Dorel Coica, nemulțumit de activitatea EON Gaz

coica-eoncoica-eon2coica-eon3coica-eon4
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica este foarte nemulțumit de EON Gaz spunând că societatea nu îşi face treaba şi din cauza lor sunt întârzieri la modernizarea străzilor Orientului şi I. L. Caragiale.

În urma săpăturilor efectuate pentru modernizarea acelor drumuri s-a constatat că, conductele de gaz sunt doar la adâncimea de aproximativ 40 de cm în condiţiile în care legea prevede ca acestea să fie aşezate la o adâncime de 90 de cm, pentru a evita eventualele accidente ce s-ar putea produce din cauza traficului greu.

Potrivit edilului municipiului, reşedinţă de judeţ, situaţia este destul de gravă mai ales pe strada I. L. Caragiale unde conducta se află la doar câţiva centrimetri în pământ. „Le-am solicitat celor de la E.ON Gaz să ia măsuri sau măcar să asigure asistenţa de specialitate în ceea ce priveşte aşezarea acestor conducte la adâncimea prevăzută de normele legale. Am vorbit în mai multe rânduri cu domnul Vasile Andreica dar am ajuns la concluzia că nu am cu cine colabora. Conducerea E.ON Gaz Satu Mare nu se grăbeşte să colaboreze cu firma care execută lucrările de modernizare în zonă. Oamenii mă înjură şi spun că primarul e de vină. Vedeţi şi dumneavoastră că nu e aşa. Lucrările sunt blocate de două săptămâni deoarece cei de la E.ON Gaz nu vin să-şi facă treaba. Aici este vorba de o investiţie de un milion de euro, iar noi stăm pe loc”, spune primarul.

În consecinţă, firma care execută lucrările de modernizare a drumurilor de pământ din acea zonă avansează destul de greu înregistrând întârzieri considerabile. „Văzând că nu am cu cine colabora l-am contactat pe directorul regional de la Cluj al E.ON Gaz care va veni la Satu Mare pentru a rezolva problema. „De două săptămâni, domnul Andreica pur şi simplu frânează lucrările. Va vedea şi dumnealui ce păţesc frânarii. De acum încolo aşa vom proceda cu toate firmele sau instituţiile care ţin piciorul pe frână în relaţie cu Primăria”, a declarat Dorel Coica.
Străzile ce urmează a fi modernizate sunt în lungime de 2.180 de metri iar valoarea lucrărilor este de 4,2 milioane lei plus TVA.

Un Comentariu la "Dorel Coica, nemulțumit de activitatea EON Gaz"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.