Principele Nicolae nu vine la Carei din cauza unei răceli

Principele-Nicolae
Expoziţia de azi, 21 octombrie de la Carei şi cea de mâine (22 octombri) de la Satu Mare, organizate cu ocazia aniversării zilei de naştere a Regelui Mihai I, se vor desfăşura în absenţa Principelui Nicolae al României. Vă reamintim că acesta şi-a manifestat intenţia de a participa la cele două evenimente culturale în urmă cu câteva zile.

Potrivit celor declarate de directorul Direcţiei de Cultură şi Sport Carei, Bogdan Georgescu “azi dimineaţă am fost informat cu privire la faptul că Principele Nicolae s-ar putea să nu fie prezent la vernisajul expoziţiei de azi de la Castelul Karolyi. În cele din urmă informaţia ne-a fost confirmată 100% în jurul orei 14.00. Astfel, Principele va lipsi atât de la expoziţia de azi de la Carei cât şi de la cea de mâine de la Satu Mare”.

Dintr-un comunicat de presă primit pe adresa redacţiei noastre reiese că Principele nu poate veni în judeţul Satu Mare din cauza unei viroze respiratorii. “Cu toate acestea, vernisajul expoziției aniversare „Majestatea Sa Regele Mihai I” și concertul regal, organizate în Castelul Károlyi vor avea loc, conform programului stabilit anterior”, a declarat Georgescu.

Un Comentariu la "Principele Nicolae nu vine la Carei din cauza unei răceli"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.