Principele Nicolae vine marţi la Satu Mare

Principele-Nicolae
Muzeul Județean Satu Mare va găzdui în data de 22 octombrie, cu începere de la ora 16.00, la Muzeul de Artă o expoziție de fotografie dedicată Regelui Mihai I și Casei Regale a României. Evenimentul este o premieră pentru municipiul Satu Mare, fiind onorat de prezanța principelui Nicolae.

Îmbinând tradiția cu actualitatea prin expunerea unor fotografii din patrimoniul muzeului şi a celor realizate de către Daniel Angelescu, fotograful oficial al familiei Regale, expoziția se adresează publicului sătmărean şi încearcă să-i aducă în atenţie rolul Majestăţii Sale Regele Mihai I şi a Casei Regale a României de-a lungul istoriei.

În cadrul vernisajului, un moment artistic inedit îl va reprezenta concertul susţinut de corul „Medieşana”, care va interpreta cântece patriotice şi tradiţionale, din folclorul românesc.
Expoziţia va putea fi vizitată de nmarţi până sâmbătă în intervalul orar 09.00-17.00 iar duminică între orele 10.00 şi 14.00. În data de 25 octombrie, cu ocazia zilei de naşterii Regelui Mihai I, accesul publicului vizitator este gratuit.

 

3 Comentarii la "Principele Nicolae vine marţi la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.