Familia şi prietenii îl caută pe Harbula Tamas

Harbula Tamas
Familia şi prietenii cer ajutorul sătmărenilor pentru a-l găsi pe Harbula Tamas care a dispărut miercuri 16 octombrie. Potrivit familiei în dimineaţa zilei de miercuri bărbatul de 27 de ani a mers la locul de muncă însă nu s-a mai întors acasă.
Din cele declarate de Iako Csaba, fost coleg de liceu şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Harbula Tamas, tânărul era angajat la RDS iar în ziua dispariţiei nu avea telefonul la el. „Chiar în ziua dispariţiei lui Tamas, s-au împlinit 2 ani de la decesul mamei sale însă familia şi inclusiv soţia susţin că nu ar fi nici o legătură cu acest eveniment nefericit. De altfel, acesta s-a căsătorit recent, în urmă cu trei săptămâni”, a declarat pentru Sătmăreanul Iako Csaba.

Contactat telefonic, soţia bărbatului Izabela Harbula ne-a declarat că „miercuri după-amiază, la ora 17.00 trebuia să ne întâlnim la Piaţa de vechituri dar el nu a mai venit. Colegii lui nu au putut să ne spună când a plecat de la locul de muncă. De atunci nu mai ştim nimic despre el”.

Familia a depus o sesizare şi la Poliţie însă Iako Csaba a declarat că oamenii legii i-au spus că trebuie să treacă un anumit timp până ce încep căutările. Contactat telefonic purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Ana Petric spune că Poliţia începe căutările din momentul dispariţiei însă aceasta nu a putut să ne spună dacă s-a depus ori ba o sesizare în acest sens.

În ziua dispariţiei tânărul purta blugi albaştri, hanorac gri şi pulovăr negru. Cei care pot oferi informaţii cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0746-014-258.

Un Comentariu la "Familia şi prietenii îl caută pe Harbula Tamas"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.