IN MEMORIAM Ciprian Gătina

Gatina9Gatina1Gatina2Gatina3 Gatina5 Gatina7 Gatina8 Gatina12 Gatina13
Încă o inimă a încetat să mai bată şi un suflet s-a ridicat în Ceruri. Sunt cuvinte pe care le auzim prea adesea. Sunt cuvinte ce sfâşie neîndurător, ca o daltă sufletele celor rămaşi pe „malul vieţii”. Ne întrebăm (poate fără rost): De ce Doamne? De ce? Şi ca întotdeauna Cerurile refuză să răspundă şi să dea la o parte vălul ce înconjoară ca o aură misterul „Marii Treceri”.

A fost una dintre cele mai cunoscute voci din judeţ aducând întotdeauna bucurie şi bună dispoziţie oriunde s-ar fi aflat. Era iubit şi respectat de familie, prieteni şi de toţi cei care-l cunoşteau, deoarece Ciprian Gătina nu era doar solistul invitat pentru a încununa evenimentele organizate în toate colţurile judeţului, ci era OMUL CU SUFLET, un suflet mare despre care vorbesc toţi cei care l-au cunoscut şi au petrecut măcar o fărâmă de timp alături de el.

Şi-a început cariera ca instrumentist până ce, la un moment dat şi-a descoperit un nou dar, şi atunci a început să cânte. Prietenii îşi amintesc că imediat după terminarea liceului (Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş”) în 1998, a editat şi un album împreună cu formaţia „Real”. O vreme a cântat la „Paradox”, lângă Ştrand, unde a devenit extrem de cunoscut fiind apoi invitat ani la rând la diferite evenimente.

Patru ani a cântat şi în Italia, fiind extrem de apreciat în comunitatea românească de la Roma de unde însă „inima l-a chemat” acasă, întâlnindu-şi marea iubire, pe Zenaida şi de atunci nu a mai putut sta departe de jumătatea vieţii sale.
Pe lângă cariera muzicală Ciprian Gătina a mai urmat studii în drept, profesie aleasă, spun prietenii, ca o alternativă pentru vremurile în care nu va mai cânta. Dar nimeni nu şi-ar fi imaginat vreodată că „acele vremuri” vor bate atât de curând la poarta sufletului său şi Creatorul îl va chema alături de El.

Avea planuri mari. Ca orice artist se gândea la un nou album însă nu a mai fost să fie … Moartea l-a răpit la doar 33 de ani lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut.

S-a mai stins o lumânare a cărei flacără nu va fi ştearsă nicicând din amintirea celor care l-au văzut arzând ca o văpaie în ochii lui Ciprian Gătina …

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

6 Comentarii la "IN MEMORIAM Ciprian Gătina"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.