Handbal: CSM Satu Mare a pierdut în deplasare, în faţa piteştenilor

handbal
Băieţii lui Nicolae Istrate au pierdut azi, 17 octombrie bătălia cu HC Argeş Piteşti, la sfârşitul partidei tabela de marcaj arătând scorul de 29 la 24 în favoarea echipei gazdă. Meciul a avut loc în deplasare şi a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A, Seria B la handbal masculin.
La începutul primei reprize CSM Satu Mare a reuşit să se distanţeze la 4 goluri de piteşteni însă gazdele şi-au intrat în ritm începând să marcheze iar la pauză cele două formaţii erau la egalitate (13-13).
La începutul reprizei secunde, până în minutul 38, meciul a fost destul de echilibrat. Cu eliminarea din teren a doi jucători sătmăreni, Santeiu şi Tătar, s-a produs o ruptură în unitatea echipei, piteştenii reuşind în cele două minute de superioritate numerică să se distanţeze de echipa noastră (21-17). Gazdele au reuşit să rămână în avantaj până la sfârşitul meciului, învingând CSM Satu Mare cu scorul de 29 la 24.
În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj. Meciul se va juca în data de 10 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.