Ciprian Gătina – Ieşire din scenă în aplauze şi în sunet de fanfară (galerie foto)

inmormantare-gatina1inmormantare-gatina2inmormantare-gatina3 inmormantare-gatina4 inmormantare-gatina5inmormantare-gatina6 inmormantare-gatina7 inmormantare-gatina8 inmormantare-gatina9 inmormantare-gatina10
Sute de persoane au stat azi, 17 octombrie la căpătâiul lui Ciprian Gătina, cunoscutul solist sătmărean decedat duminică (13 octombrie) în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut în localitatea Decebal. Slujba de înmormântarea a fost oficiată la capela cimitirului de pe Amaţiului din Satu Mare, de unde corpul neînsufleţit al îndrăgitului solist a fost dus la Doba, la locul de veci din cimitirul localităţii.

După oficierea slujbei cei prezenţi au ascultat una dintre cunoscutele melodii ale solistului „Şi de-o fi să mor odată”, după care a fost aplaudat de sutele de participanţi. La ieşirea din cimitir cortegiul funerar a fost „acompaniat” de Fanfara din Beltiug, condusă de Mircea Câcu.

Vă reamintim că Ciprian Gătina a murit în urma unui accident de circulaţie petrecut duminică pe raza localităţii Decebal. Maşina în care se afla împreună cu Ioan Dragoş, cel care a scăpat doar cu răni uşoare, a intrat într-un copac, autoturismul fiind apoi proiectat într-un cap de pod. În urma impactului, Ciprian Gătina a murit pe loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.