Eşti inventator? Înscrie-te la concurs

Inventica

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) organizează în perioada 20-24 noiembrie cea de a XI-a ediţie a “Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”. Cu acest prilej se lansează şi un concurs de invenţii şi creaţii pentru tineri, cu vârste între 14 şi 35 ani, la următoarele secţiuni:

– Ştiinţe aplicate (mecanică, electricitate, optică, termotehnică, biotehnologie, nanotehnologie, aeronautică, astronautică, etc);

– Tehnologia informaţiei (tehnologie care asociază utilizarea calculatorului şi a informaţiilor, care ajută să producă, să manipuleze, să comunice sau să difuzeze informaţiile);

– Creaţie Tehnică (de produs, de interior, grafic design, etc).

Creaţiile şi invenţiile vor fi expuse în cadrul salonului, fiecare tânăr/echipă având la dispoziţie un spaţiu de prezentare. Selecţia lucrărilor înscrise se realizează de către jurii formate din specialişti ai domeniilor respective, iar cele mai creative şi inovative lucrări vor fi premiate, într-un cadru festiv. Numărul de tineri care pot participa în echipă este de maxim trei, însoţiţi, eventual, de un profesor.

Selecţia participanţilor se face în baza următoarelor decumente:

1.Formular de inscriere;
2. Document de identitate (CI) în copie;
3. Curriculum Vitae.

Aceste documente se vor transmite la adresa de e-mail: salon.national2013@mts.ro, având inscripţionată, în câmpul “Subiect”, menţiunea “Înscriere Salonul Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret” până duminică, 27 octombrie 2013.

Lista participanţilor selectaţi va fi postată pe site-ul MTS, www.mts.ro în data de 30 octombrie 2013.

Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul www.mts.ro sau solicitat pe adresa de e-mail: djst.satumare@mts.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.