Ucigaşul lui Vivien a fost prins, vezi cine este acesta

vivien
Bărbatul învinuit că a ucis-o pe Vivien Dragoş a primit vineri noapte (11 octombrie) mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Din informaţiile pe care le deţinem la această oră reiese că individul şi-a recunoscut fapta povestindu-le anchetatorilor cum a abuzat de fetiţă după care pentru ca violul să nu fie descoperit a ucis-o(prin strangulare), i-a pus trupul într-un sac după care a aruncat-o în lacul Cubic.

Potrivit procurorului de caz, Marinela Pop, copila a fost ucisă în cursul zilei de duminică, 6 octombrie. „Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a relatat tot ceea ce s-a întâmplat. El este cel care ne-a condus la locul faptei”, a declarat procurorul. Medicii legişti vor oferi informaţii cu privire la cauzele care au dus la moartea copilei în cursul zilei de azi, 12 octombrie. Tot azi va avea loc şi reconstituirea crimei.

Individul învinuit de uciderea copilei este chiar concubinul sorei mai mari a lui Vivien cu care aceasta are doii copii. Bărbatul este în vârstă de 23 de ani. Din surse judiciare am aflat că bărbatul le-a povestit anchetatorilor că duminică după ce fetiţa a ieşit de la biserică a luat-o pe aceasta de pe stradă, a dus-o într-o colibă improvizată din zona lacului Cubic,  a violat-o după care sperand ca fapta sa sa nu fie descoperită a strangulat-o până când fetița a rămas fără suflare. Acesta le-a arătat anchetatorilor şi locul în care a aruncat trupul fetiţei.

Vivien Dragoş a dispărul fără urmă duminică după ieşirea de la biserică. Ultima persoană că ar fi văzut-o în viaţă este chiar naşa fetiţei cu care micuţa a fost la sfânta liturghie. Fetiţa i-a spus naşei că va lua autobuzul şi va merge acasă, însă nu a mai ajuns la domiciliu. De atunci atât poliţiştii cât şi echipe de voluntari au căutat-o prin tot oraşul. Cu toate că în cursul săptămânii circulau diferite informaţii că fetiţa ar fi fost văzută în oraş şi că se află în viaţă în cursul zilei de ieri toate speranţele s-au năruit când trupul neînsuflet al copilei a fost găsit aruncată în lacul Cubic.

17 Comentarii la "Ucigaşul lui Vivien a fost prins, vezi cine este acesta"

      Leave a Reply

      Your email address will not be published.

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.