Olimpia a făcut egal cu Minerul Motru (galerie foto)

olimpia-minerulmotru1olimpia-minerulmotru2olimpia-minerulmotru3 olimpia-minerulmotru4 olimpia-minerulmotru5
Olimpia Satu Mare pierde două puncte importante după ce a făcut egal, pe teren propriu în compania echipei gorjene, Minerul Motru. Meciul a avut loc azi, 12 octombrie de la ora 11.00 şi s-a terminat cu scorul de 0 la 0.

Cu toate că în prima parte a jocului băieţii lui Tibi Csik au luat pur şi simplu cu asalt poarta gorjenilor, Daniel Popescu a reuşit să respingă fiecare balon ai sătmărenilor. Astfel, în minutele 15 (Gavrilescu), 24 (Lemac) şi 28 (Ene) au fost cei care erau cât pe ce să aducă „galben-albaştrii” în avantaj însă nu a fost să fie. În minutele 30 şi 34 portarul gorjenilor a reuşit să respingă şuturile lui Lemac şi Villand.

Repriza secundă începe cu probleme pentru sătmăreni. În minutul 46 arbitrul de la centru arată cartonaşul roşu lui Lemac după ce acesta l-a lovit pe Speroni. Cu toate că au jucat o repriză întreagă în doar zece oameni, băieţii lui Tibi Csik au reuşit să le ţină piept gorjenilor şi mai mult de atât, au ieşit în atac punând nu odată în pericol poarta apărată de Popescu. Cea mai mare ocazie a avut loc în minutul 58 când Villand trimite balonul spre colţul lung al porţii gorjenilor, dar mingea trece puţin pe lângă bara adversarilor. Ultima fază a partidei îi aparţine lui Feier care trimite mingea peste poarta apărată de Popescu.

După meci tehnicianul Tibi Csik a recunoscut că băieţii de la Olimpia nu au fost foarte inspiraţi la finalizare iar gorjenii au avut un portar într-o formă excelentă. În urma rezultatului de azi, Olimpia Satu Mare are 9 puncte şi rămâne în eşalonul superior al clasamentului Ligii a II-a, Seria a II-a la fotbal.

Un Comentariu la "Olimpia a făcut egal cu Minerul Motru (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.