Criminalul lui Vivien a participat zilnic la acțiunile de căutare

gabriela-pop
În cadrul unei scurte declaraţii de presă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop a confirmat faptul că tânărul de 23 de ani (Ovidiu Detaşan) este cel care a ucis-o pe Vivien Dragoş. Potrivit interlocutoarei bărbatul a fost reţinut în cursul nopţii trecute pentru viol şi omor calificat.

„Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 29 de zile. După ce fetiţa a ieşit de la biserică acesta a convins-o pe minoră (Vivien Dragoş) să o însoţească până la coliba improvizată în care locuia. Acolo a constrâns-o să întreţină relaţie sexuală cu el după care a sugrumat-o sperând ca în acest fel violul să nu fie descoperit. Pentru a-şi ascunde fapta tânărul a aruncat cadavrul în locul unde a fost găsit în cursul zilei de ieri (11 octombrie)”, a declarat Gabriela Pop. Pentru a nu trezi suspiciuni ucigaşul a participat zilnic la acţiunile de căutare a fetiţei. Bărbatul a recunoscut că a ucis fetiţa în după-amiza zilei de duminică.

Purtătoarea de cuvând spune că la această oră nu poate oferi mai multe informaţii legate de împrejurările comiterii crimei. Întrebată dacă fetiţa a fost găsită dezbrăcată sau cu hainele pe ea, Gabriela Pop a refuzat să răspundă spunând că informaţiile furnizate până în prezent sunt singurele pe care le poate oferi în acest moment presei.

Medicii legişti urmează să se pronunţe asupra cauzelor exacte care au dus la moartea fetiţei. Pentru fapta sa ucigaşul poate sta până la 25 de ani după gratii.

15 Comentarii la "Criminalul lui Vivien a participat zilnic la acțiunile de căutare"

      Leave a Reply

      Your email address will not be published.

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.