UPDATE: Vivien Dragoş, fetița dispărută, a fost găsită moartă în lacul Cubic (exista suspiciuni de viol)

vivien

Vivien Dragoş, copila dispărută duminică, 6 octombrie de acasă a fost găsită moartă în Lacul Cubic, în cursul după-amiezii de azi (11 octombrie). Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Satu Mare, Ana Petric, cadavrul micuţei a fost găsit în jurul orei 16.30.

Se pare, conform unor surse judiciare, că micuţa a fost violată iar apoi ucisă. Din surse neoficiale am aflat că la această oră poliţiştii au un suspect, un bărbat ce a fost dus la audieri. Corpul neînsufleţit a copilei a fost transportat la morgă în vederea necropsiei.

Contactată telefonic purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop a refuzat să dea informaţii cu privire la acest caz spunând doar că „la această oră se mai efectuează cercetări”.

Coordonatorul echipei de voluntari care în aceste zile împreună cu poliţiştii a căutat-o pe Vivien, Daniel Someşan a declarat pentru Sătmăreanul că „din păcate s-a acţionat foarte târziu. Căutările în forţă au început doar miercuri, la trei zile după dispariţia fetiţei. Noi aveam pistele noastre iar poliţiştii pe ai lor. Dacă cineva ne dădea informaţii noi îi sunam pe poliţişti şi le spuneam despre ce este vorba dar ei nu prea comunicau cu noi”.

Vivien avea 10 anişori. Duminică s-a dus la biserică de unde nu s-a mai întors acasă. Cu toate că a fost căutată zile întregi de voluntari şi poliţişti, micuţa nu a fost găsită până în după-amiaza acestei zile. Vom reveni cu amănunte.

5 Comentarii la "UPDATE: Vivien Dragoş, fetița dispărută, a fost găsită moartă în lacul Cubic (exista suspiciuni de viol)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.