Formularele pentru ajutoarele de încălzire se pot ridica de săptămâna viitoare

Doina-Vasut
Începând de luni, 14 octombrie sătmărenii vor putea ridica formularele pentru ajutoarele de încălzire de la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare şi de la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ.

Potrivit celor declarate de directorul SPAS Satu Mare, Doina Văsuţ formularele respective pot fi folosite şi pentru beneficia de alocaţiile monoparentale şi cele complementare, respectiv pentru venitul minim garantat. În prima etapă vor fi tipărite 1.000 de exemplare din acest formular, pe măsura epuizării stocului urmând să fie suplimentat numărul tipizatelor.
Ca o noutate, pentru a preîntâmpina cazurile de abuz petrecute în anii trecuţi când s-a semnalat vânzarea unor formulare, în acest an aceste documente vor fi personalizate purtând antetul SPAS. Formularele se distribuie gratuit doar titularului ajutorului pentru încălzirea locuinței sau unui membru de familie, nefiind posibilă ridicarea mai multor exemplare de formulare de către aceeași persoană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.