Partidul Mişcarea Populară urmează viziunea lui Traian Băsescu

partidul-miscarea-popularasm

Partidul Mişcarea Populară (PMP) merge mai departe urmând viziunea preşedintelui Traian Băsescu, a declarat azi, 9 octombrie preşedintele filialei Satu Mare a PMP, dr. Laura Bota în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Alături de dr. Laura Bota la conferinţa de presă au participat şi primvicepreşedinţii PMP Satu Mare, Zoltan Pop respectiv Dănuţ Ciorbă.

În luarea de cuvânt, dr. Laura Bota a declarat că partidul contează în continuare pe sprijinul preşedintelui Băsescu şi că „la numai două luni de când am depus dosarul la tribunal pentru partid, demonstrăm astăzi că suntem un partid puternic, un partid hotărât. Îi chemăm alături de noi pe toţi cetăţenii români care vor o democraţie autentică, nu pomană electorală. Este foarte important să lansăm din interior proiecte şi soluţii pentru că nu sunt suficiente criticile, trebuie să venim cu soluţii. Acest partid are nevoie doar de cei care au curaj, cei care nu au determinare trebuie să plece! Partidul Mişcarea Populară are atuul tinereţii şi atuul credibilităţii şi va putea fi partenerul cel mai credibil al acestui popor”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă Bota a declarat că Satu Mare ocupă un loc fruntaş în evaluarea făcută de conducerea partidului, fapt subliniat şi în cadrul Colegiul Naţional a PMP ce a avut loc săptămâna trecută, la care au participat cei trei lideri prezenţi la conferinţa de presă.

3 Comentarii la "Partidul Mişcarea Populară urmează viziunea lui Traian Băsescu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.