O fetiţă dispărută de acasă, căutată de părinţi, poliţişti şi voluntari

vivien
Vivien Dragoş, o fetiţă în vârstă de 10 ani a dispărut de acasă duminică, 6 octombrie, în jurul orei 12.30. Copila îşi are domiciliul pe strada Toamnei nr. 65 A, apartament 4. Vivien Dragoş este elevă în clasa a IV-a la Şcoala “Octavian Goga” din Satu Mare.

În cursul zilei de azi, 8 octombrie o echipă de 12 voluntari din cadrul Asociaţiei “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” unde Vivien este asistată au ieşit în oraş pentru a o căuta pe fetiţă. Voluntarii lipesc afişe cu fotografia copilei în speranţa că cineva îi va conduce pe urmele copilei dispărute. Coordonatorul echipei, Daniel Someşan a declarat pentru Sătmăreanul că fetiţa a fost văzută în mai multe zone din oraş printre care şi la Real. “Vreau să vă spun că se descurcă bine pe mijloacele de transport în comun şi credem că mai degrabă a fugit de acasă decât că a dispărut. Dar motivul pentru care a plecat de acasă îl vom afla doar după ce o găsim. Azi după-amiază a fost văzută ajutând un bătrân să treacă strada la nici 100 de metri de domiciliul ei. Ştie să se întoarcă acasă dar din anumite motive nu vrea. Mai târziu a fost văzută cu o geantă în spate. Nu ştim ce să credem. Poate s-a întors pe furiş acasă şi a luat cu ea haine? Nu ştiu ce să spun. Bani are la ea şi ne-am gândit că poate cerşeşte deşi nu a mai făcut aşa ceva niciodată. Azi vom sta până târziu în zona Real, în speranţa că la un moment dat va apare”, a declarat Daniel Someşan.

Acesta mai spune că Vivien a fost căutată împreună cu echipaje ale Poliţiei şi pe malurile Someşului şi în zona lacului Cubic “dar am renunţat deoarece multe persoane ne-au sunat şi ne-au spus că au văzut-o în oraş. La început ne-am gândit la tot ce poate fi mai rău dar Vivien trăieşte”.

Potrivit celor declarate de mama copilei dispărute, Andrea Dragoş, fetiţa a fost văzută în cursul zilei de ieri (luni, 7 octombrie) de către şoferul unui autobuz. Acesta i-a povestit mamei că fetiţa a urcat în autobuz în cartierul Carpaţi II cu alţi doi copii mai mari şi a coborât în zona hypermarket-ului Real. Tot în cursul zilei de ieri, Vivien a fost văzută şi de o colegă de clasă în zona Piaţa Mică. “În această dimineaţă la intersecţia străzilor Bariţiu şi Toamnei o colegă dea ei i-a găsit abonamentul. Niciodată nu a mai făcut aşa ceva. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu unde să o mai caut. Rog pe toţi cei care pot să dea informaţii despre locul în care se află fetiţa mea să ne sune imediat sau să sune la Poliţie”, spune mama fetiţei dispărute.

Naşa de botez a lui Vivien, Corina Stanciu a declarat pentru Sătmăreanul că s-a despărţit de fetiţă duminică, la câteva minute după ora 12.00, imediat după ieşirea de la biserică. “A spus că va lua autobuzul spre casă dar nu a mai ajuns. E un mister ce s-a întâmplat cu ea. De când am postat pe internet fotografia ei şi câteva informaţii legate de ea am primit o mulţime de telefoane că ar fi fost văzută, sau cel puţin o fetiţă asemănătoare cu ea în diferite zone ale oraşului. Sper ca la un moment dat să o localizăm”, spune Corina Stanciu.

Vivien Dragoş are înălţimea de 1,40 m, aproximativ 40 kg, părul şaten şi ochii verzi. În ziua când a dispărut a purtat o bluză violet, pantaloni de blugi în combinaţie cu tricou negru, pantofi albi, căciuliţă albă, jachetă în carouri roz cu negru. Cine poate da relaţii este rugat să sune imediat la numărul de telefon: 0752-503645 – Andrea Dragoş, 0741-104450 – Corina Stanciu sau la Poliţie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.